top of page

BETER GOLFEN

Heb je ooit HCP 54 (GVB) gehaald maar lang niet gespeeld of kun je wel een opfriscursus gebruiken? Dan zit je goed bij de HGAC! Wij geven het hele jaar door cursussen om nog beter te leren golfen.

4.jpg
€ 100
BETER GOLFEN

Leer beter golfen en verlaag in zes lesuren je handicap. We trainen ieder element van het golfspel, gericht op individuele problematiek.
 

Driving range.png
€ 320
OEFENING BAART KUNST

Meerdere keren per jaar starten wij met 12 afwisselende trainingen van 1,5 uur met persoonlijke aandacht om je swing aan te pakken!

2022 GOLFVROUW VIP DAG 7 MEI-52.jpg
LADIES TRAININGEN

Samen met je eigen groepje trainen of liever nieuwe golfvrouwen leren kennen? Geef je op voor de speciale Ladies Trainingen!
 

BETER GOLFEN

Train de zwakke elementen van je golfspel door middel van veel spelen en gerichte trainingen.

  • Zes uur les (4 x 1½ uur, 6 x 1 uur of 3 x 2 uur)

  • 5 tot 8 personen

  • € 100

  • Excl. driving range ballen

  • Geschikt voor de wat gevorderde golfers

 

Inschrijven? Mail acties@hgac.nl

CURSUSDATA

- vr 15.00-16.30 uur
   15-29 mrt, 12-19 apr
- do 18.00-19.30 uur
   28 mrt, 4-11-18 apr
- za 12.00-13.30 uur
   6-13-27 apr, 4 mei
- di 18.00-19.30 uur
   7-14-21-28 mei
- ma 20.00-21.30 uur
   13-20-27 mei, 3 juni

Beter golfen
OEFENING BAART KUNST

Een mooie, effectieve swing ontstaat niet vanzelf. Meerdere keren per jaar starten we deze succesvolle groepstrainingen. 

De wintertrainingen starten weer vanaf oktober, neem voor meer informatie contact op met Wouter Voskamp.

  • Twaalf trainingen van 1,5 uur

  • 5 tot 8 personen per pro

  • € 320

  • Excl. driving range ballen

 

Inschrijven? Mail wouter@hgac.nl

DATA

Deze trainingen in herfst en winter zijn vanaf het begin in 2006 gelijk een hit en sindsdien niet meer weg te denken uit het lesaanbod. Georganiseerd en gericht trainen in de maanden waar dat voor de swing het meest geschikt is: najaar en winter. 

De opzet is ongewijzigd: vanaf oktober zes trainingen voor de kerst en zes lessen in het nieuwe jaar. Totaal 12 ontspannen trainingen van 1½ uur waarin alle onderdelen ruimschoots aan bod komen en er ruimte is voor het aanpakken van individuele swing- en speelproblemen. Samen trainen werkt aanstekelijk,  motiverend en is gewoon leuk – doe je mee?

Eind oktober 2023 zijn we weer begonnen, wil je nog meedoen - stuur dan bericht!

OBK
LADIES TRAININGEN

Ben jij vrouw en wil je leren golfen? Wil je beter leren golfen of wil je je verbinden met meer vrouwen op de golfbaan? Meld je dan aan bij GolfVrouw.nl of mail naar marloes@golfvrouw.nl voor meer informatie.
 

Over GolfVrouw

GolfVrouw.nl is een puur Nederlands merk met de meeste aandacht voor alles wat golfvrouwen leuk vinden. De golfvrouw is bijzonder veelzijdig: ze neemt haar werk serieus en interesseert zich voor golf – tips voor een soepele swing, om beter te leren golfen, verder te slaan, minder putts te maken en mooi uit de bunker te slaan. Ook houdt ze van (golf)mode, gezondheid, fitness, yoga en golfevents. Verder is ze altijd in voor de leukste golftips over mooie vakantiebestemmingen, golfbanen, fijne hotels, lekker eten en waar je de beste items kunt shoppen.

Golfvrouwen gaan voor inspiratie naar
GolfVrouw.nl,  ze zijn actief op Facebook, Instagram en bezoeken het GolfVrouw Youtube-kanaal voor de fitness- en instructievideo’s.

Maar GolfVrouw is niet alleen online actief. In het dagelijks leven ontmoeten golfvrouwen elkaar op events die worden georganiseerd door GolfVrouw. Zo zijn er elk jaar golf- en instructiereizen naar mooie bestemmingen. GolfVrouw geeft MasterClasses met diverse thema’s, er zijn speciale memberdagen.

GolfVrouw is organisator van ZakenGolfVrouw, een community voor werkende vrouwen die golf inzetten als middel om zakelijk te netwerken en zo werken aan hun (persoonlijke) ontwikkeling. 

En last but not least: GolfVrouw brengt minimaal twee keer per jaar, speciaal voor onze premium members, de GolfVrouw Gazette uit – een feel good mini magazine over onder meer golf, lifestyle, mode en reizen.
 

Vind je het leuk als we je op de hoogte houden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: https://golfvrouw.nl/sluit-je-aan-bij-golfvrouw-nl/


Liefs en tot snel, 

Marloes Olling 

Ladies trainingen
bottom of page