top of page

BETER GOLFEN

Heb je ooit HCP 54 (GVB) gehaald maar lang niet gespeeld of kun je wel een opfriscursus gebruiken? Dan zit je goed bij de HGAC! Wij geven het hele jaar door cursussen om nog beter te leren golfen.

4.jpg
€ 100
BETER GOLFEN

Leer beter golfen en verlaag in zes lesuren je handicap. We trainen ieder element van het golfspel, gericht op individuele problematiek.
 

Driving range.png
€ 30
OEFENRONDES

Speel mee met de rondes op de grote baan. Negen holes, leerzaam en gezellig. We profiteren van de lange zomeravonden!
 

2022 GOLFVROUW VIP DAG 7 MEI-52.jpg
LADIES TRAININGEN

Samen met je eigen groepje trainen of liever nieuwe golfvrouwen leren kennen? Geef je op voor de speciale Ladies Trainingen!
 

BETER GOLFEN

Train de zwakke elementen van je golfspel door middel van veel spelen en gerichte trainingen.

  • Zes uur les (4 x 1½ uur, 6 x 1 uur of 3 x 2 uur)

  • 5 tot 8 personen

  • € 100

  • Excl. driving range ballen

  • Geschikt voor de wat gevorderde golfers

 

Inschrijven? Mail acties@hgac.nl

CURSUSDATA

- za 10.30-12.00 uur
   13-27 juli, 3-10 aug
- do 18.00-19.30 uur
   8-15-22-29 aug
- za 10.30-12.00 uur
   31 aug, 7-14-28 sept

Beter golfen
OEFNRONDES

Lekkere lange avonden, dan gaan we spelen! De leukste manier om golf te ervaren. 
We spelen negen holes, € 30 p.p. per keer.

 

Inschrijven? Mail wouter@hgac.nl

DATA

Data en starttijden
- vr 28 juni 18.00 uur Lijnden
- wo 10 juli 19.00 uur Cruquius
- ma 5 aug 19.00 uur 
- vr 16 aug 18.00 uur Cruquius
- do 29 aug 18.00 uur Cruquius
- vr 13 sept 17.00 uur Cruquius
- ma 16 sept 17.00 uur
- vr 27 sept 17.00 uur

OBK
LADIES TRAININGEN

Ben jij vrouw en wil je leren golfen? Wil je beter leren golfen of wil je je verbinden met meer vrouwen op de golfbaan? Meld je dan aan bij GolfVrouw.nl of mail naar marloes@golfvrouw.nl voor meer informatie.
 

Over GolfVrouw

GolfVrouw.nl is een puur Nederlands merk met de meeste aandacht voor alles wat golfvrouwen leuk vinden. De golfvrouw is bijzonder veelzijdig: ze neemt haar werk serieus en interesseert zich voor golf – tips voor een soepele swing, om beter te leren golfen, verder te slaan, minder putts te maken en mooi uit de bunker te slaan. Ook houdt ze van (golf)mode, gezondheid, fitness, yoga en golfevents. Verder is ze altijd in voor de leukste golftips over mooie vakantiebestemmingen, golfbanen, fijne hotels, lekker eten en waar je de beste items kunt shoppen.

Golfvrouwen gaan voor inspiratie naar
GolfVrouw.nl,  ze zijn actief op Facebook, Instagram en bezoeken het GolfVrouw Youtube-kanaal voor de fitness- en instructievideo’s.

Maar GolfVrouw is niet alleen online actief. In het dagelijks leven ontmoeten golfvrouwen elkaar op events die worden georganiseerd door GolfVrouw. Zo zijn er elk jaar golf- en instructiereizen naar mooie bestemmingen. GolfVrouw geeft MasterClasses met diverse thema’s, er zijn speciale memberdagen.

GolfVrouw is organisator van ZakenGolfVrouw, een community voor werkende vrouwen die golf inzetten als middel om zakelijk te netwerken en zo werken aan hun (persoonlijke) ontwikkeling. 

En last but not least: GolfVrouw brengt minimaal twee keer per jaar, speciaal voor onze premium members, de GolfVrouw Gazette uit – een feel good mini magazine over onder meer golf, lifestyle, mode en reizen.
 

Vind je het leuk als we je op de hoogte houden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: https://golfvrouw.nl/sluit-je-aan-bij-golfvrouw-nl/


Liefs en tot snel, 

Marloes Olling 

Ladies trainingen
bottom of page