top of page

JEUGDGOLF

Ook voor kinderen zijn er volop lesmogelijkheden bij de Haarlemmermeersche Golf Academie! Zo bieden wij op wel 5 dagen in de week lessen aan voor de jeugdige spelers, voor zowel de beginnende als de gevorderde jeugdspeler, wel of niet lid van de club. Plezier in de golfsport staat centraal bij onze golflessen!

Ben je tussen de 5 en 18 jaar, wil je beginnen met golfen of heb je al golfervaring, mail dan naar sven@hgac.nl om de mogelijkheden voor lessen te bespreken.

court-cook-SsIIw_MET0E-unsplash.jpg
NOG GEEN LID VAN DE CLUB? GEEN PROBLEEM!

Golfen is leuk! Ook voor de jeugd ...en lid zijn van de club is helemaal niet nodig!

Wij starten 2x per jaar een golfcursus voor jeugdspelers, namelijk in januari en in september, maar ook kan je tussentijds instromen. Deze cursus is voor alle kinderen, ongeacht golfniveau. De lessen worden wekelijks gegeven in groepsverband waarbij rekening wordt gehouden met leeftijd en golfniveau. Tijdens de cursus organiseren wij altijd 3 wedstrijdjes waaraan ook iedereen kan meedoen. Wel zo leuk om naast je training ook echt de baan op te gaan toch!

 

Enthousiast geworden? Mail naar sven@hgac.nl

edwin-compton-Z8XlmAj65iM-unsplash.jpg
JIJ BENT AL LID VAN DE CLUB? TOP!

Ben jij die jeugdgolfer die al in bezit is van baanpermissie .....wordt dan lid van de club en doe mee aan de jeugd ledenlessen!

Onze jeugdleden hebben wekelijks 1 1⁄2 uur les in groepsverband, waarbij bij indeling ook rekening wordt gehouden met leeftijd en golfniveau. De lessen worden zowel op de driving range als in de baan gegeven. Als jeugdlid doe je ook mee met de maandelijkse wedstrijden die door de club worden georganiseerd.

Ook mee doen? Mail naar sven@hgac.nl
 

HET JEUGD GOLFKAMP

Het Jeugd Golfkamp.... Al jaren een week vol golfplezier!

Iedere zomervakantie wordt in de 1ste en laatste week van de vakantie het golfkamp georganiseerd! Heerlijk 5 dagen golfen van 9 tot 17 uur! Dit golfkamp is voor alle kinderen van 5 tot 18 jaar, ongeacht golfniveau. Iedere dag lessen en natuurlijk de baan op om te spelen...met veel plezier je golfskillz verbeteren!

DATA JEUGD GOLFKAMP 2024

2024

2024

bottom of page